Samuel L. Jackson as an Alexa Voice is the Best Christmas Gift to Cinephiles Ever

เพิ่มสีสันและความดุดันให้กับเครื่อง Alexa ผู้ช่วยส่วนตัวของคุณด้วยเสียงของซามูเอล แอล แจ็คสัน 
บทความ: โจนาธาน โฮ

[ English ]

ถึงเวลาซามูเอล แอล แจ็คสัน ให้เสียงเครื่อง Alexa บ้าง ใช่แล้วครับ อ่านแล้วตกใจเลยล่ะสิ คุณอ่านไม่ผิดครับ จากนี้ไปคุณสามารถมีเสียงของซามูเอล แอล แจ็คสันในเครื่อง Amazon Alexa ของคุณได้ และรับรองว่านี่จะเป็นของขวัญคริสต์มาสที่เก๋ที่สุดที่คุณจะซื้อฝากใครได้

ในบรรดาดาราและคนดังทั้งหมดแห่งฮอลลีวู๊ด ซามูเอล แอล แจ็คสันเป็นผู้หนึ่งที่ขึ้นชื่อเรื่องความเก๋าและน่าเกรงขาม ถึงขนาดที่ว่าไม่เคยมีใครเรียกเขาว่า “แซม” หรือ “แจ็คสัน” เฉยๆ จะต้องเรียก “ซามูเอล แอล แจ็คสัน” เต็มๆ เท่านั้น

ดาราผิวสีผู้นี้เคยมีบทบาทในภาพยนตร์ชั้นดีจำนวนหลายเรื่อง และบทพูดของเขาก็เป็นที่จดจำจนผู้คนสามารถเอาไปพูดต่อได้ในบริบทสังคมครั้งแล้วครั้งเล่า

เสียงของซามูเอล แอล แจ็คสันในเครื่อง Alexa จะเป็นของขวัญคริสต์มาสราคา 100 ดอลลาร์สหรัฐที่ดีงามที่สุดเท่าที่คุณเคยซื้อมา เมื่อใส่เข้าไปในเครื่องแล้ว เครื่อง Alexa ก็จะมีเสียงทุ้มระดับปานกลางของจูลส์ วินน์ฟิลด์ ตัวละครเด่นจากเรื่อง Pulp Fiction ของทารันติโนทันที และคุณจะสามารถตั้งค่าได้ด้วยว่าจะให้แจ็คสันพูดเฉพาะภาษาสุภาพหรือมีคำสบถได้

คุณสามารถถามซามูเอลได้ว่าเขาชอบภาพยนตร์เรื่องอะไรที่สุด เขาคิดอย่างไรเกี่ยวกับ Star Wars ความลับสู่ความสำเร็จของเขาคืออะไร ฯลฯ แต่เครื่อง Alexa ที่มีเสียงซามูเอลจะไม่ใช่อุปกรณ์อิเล็กทรอนิกส์แนวเรียบร้อยหรือขี้อายอีกต่อไป คำตอบของซามูเอลส่วนมากจะเป็นประโยชน์ก็จริง แต่บางทีก็จะเป็นเพียงแค่การย้อนแบบยียวนตามสไตล์ตัวละครต่างๆ ของเขาในภาพยนตร์ด้วยเช่นกัน

ถ้าคุณหรือคนที่คุณรักชอบภาพยนตร์ของทารันติโนหรือว่าแค่ซามูเอล แอล แจ็คสันแล้วล่ะก็ เสียงพูดในเครื่อง Alexa นี้ก็จะเป็นของขวัญชั้นดีสำหรับเทศกาลคริสต์มาสนี้พอดีเลย


Your virtual assistant is given the much-needed personality and colour this Christmas.

Words: Jonathan Ho

Samuel L. Jackson is now a celebrity Alexa Voice. Oh I’m sorry did I break your concentration? You heard that right, the beloved, legendary Samuel L. Jackson can now voice your Amazon Alexa device and he’s going to be the best Christmas gift ever.

With so many great characters and personalities in Hollywood, Samuel L. Jackson has been recognised as the epitome of “cool” – an achievement unto itself when you already stand out amongst a crowd of distinguished icons. He’s so cool, no one ever calls him by short form, it’s not “Sam” or “Jackson”, it’s always Samuel L. Jackson.

Starring in countless amazing films, Samuel L. Jackson always delivered memorable dialogue in a way that made his lines unforgettable and more importantly, infinitely socially and culturally repeatable.

Samuel L. Jackson Alexa voice will be the best USD 100 you have ever spent on a Christmas gift. Once activated on your Alexa-powered products, Jackson’s voice in both clean and dirty versions will put the rich baritone vocals of Jules Winnfield, Jackson’s most famous character from Tarantino’s Pulp Fiction.

You can ask him what his favourite movie is, what he thought about Star Wars, the secret to his success and a retinue of other questions but the Samuel powered Alexa isn’t the patient, cordial assistant you’ve come to know and love. While most of Sam Jackson’s responses will be helpful, some will simply be a retort ala any number of Jackson’s famed characters.

If you (or a treasured one) loves Tarantino movies, or simply Samuel L. Jackson, this Alexa voice is the gift to get this Christmas.