Embrace Adventure and Romance with The Ralph Lauren Polo ID Collection

Share this article

ผลิตภัณฑ์เครื่องหนังและแอสเซสเซอรี่ Polo ID ใหม่ล่าสุดจาก Ralph Lauren
บทความ: LuxuoTH

[ English ]

คงไม่มีใครปฏิเสธว่า Ralph Lauren คือแบรนด์อเมริกันที่มีความแข็งแกร่งในแง่ของตัวตนและมีเอกลักษณ์ชัดเจนเสมอ ทั้งยังมีความช่างคิดที่จะนำสัญลักษณ์ต่างๆ มาผสานกับการเลือกใช้วัสดุในการสร้างเอกลักษณ์ให้กับผลิตภัณฑ์ได้อย่างมีสไตล์เหนือกาลเวลา ซึ่งหนึ่งในผลิตภัณฑ์ที่มีบุคลิกบ่งบอกถึงความเป็นอเมริกันจ๋าของ Ralph Lauren ก็คือผลิตภัณฑ์เครื่องหนังและแอสเซสเซอรี่

Luxury product featured by Luxuo Thailand -- The Luxury Lifestyle Curator

ในปีนี้ Ralph Lauren เลือกที่จะนำเอาดีเทลป้ายโลหะของสร้อยข้อมือแบบที่มีป้ายชื่อในอดีตมาปั๊มรูปสัญลักษณ์นักกีฬาโปโลที่บ่งบอกถึงความเป็น Ralph Lauren มายาวนานตั้งแต่ปี ค.ศ. 1971 เราจะเห็นป้ายโลหะนี้ประดับเป็นจุดเด่นอยู่บนผลิตภัณฑ์ชนิดต่างๆ ของคอลเลคชั่นใหม่ที่มีชื่อว่า Polo ID ไม่ว่าจะเป็นเครื่องหนังขนาดเล็ก รองเท้าและเข็มขัด ทั้งนี้ก็เพื่อสื่อถึงจิตวิญญาณแห่งการผจญภัย ความโรแมนติกและความมองโลกในแง่ดี

Luxury product featured by Luxuo Thailand -- The Luxury Lifestyle Curator

ในบทความนี้เราขอมอบพื้นที่ให้กับกระเป๋าอันเป็นแอสเซสเซอรี่ชิ้นสำคัญที่ขาดไม่ได้ไปเสียแล้วในยุคนี้ คอลเลคชั่น Polo ID มีกระเป๋าให้เลือกถึง 4 รูปทรงตามลักษณะการใช้งานและไลฟ์สไตล์ ทั้งหมดสะท้อนกลิ่นอายของการขี่ม้า ไม่ว่าจะเป็นกระเป๋า Polo ID Shoulder Bag ซึ่งเป็นไอเทมที่โดดเด่นที่สุดในคอลเลคชั่นด้วยรูปทรงคล้ายอานม้า ตัวกระเป๋ามีขนาดใหญ่ ภายในแบ่งช่องแยกเป็นสองส่วนและตกแต่งด้วยหนังกลับ สายสะพายปรับสั้นยาวได้และมีความโค้งที่รับกันดีกับช่วงไหล่ทำให้คล่องตัวเวลาใช้งานจริง หากปรับสายให้ยาวก็จะสะพายแบบครอสบอดี้ได้ทะมัดทะแมงไปอีกแบบ เหมาะสำหรับวันรีบๆ ที่ไม่มีเวลาจะเลือกของใส่กระเป๋า จะยกให้เป็นเอฟวรี่เดย์แบ็กเลยก็ยังได้

Luxury product featured by Luxuo Thailand -- The Luxury Lifestyle Curator

ส่วน Polo ID Mini Shoulder Bag มาในรูปทรงอานม้าเช่นกัน แต่มีขนาดกะทัดรัดกว่า สามารถใช้งานได้หลากหลายด้วยสายที่สามารถปรับตามสไตล์การแต่งตัวได้ให้เป็นแบบสะพายไหล่หรือคล้องข้อมือ เช่นเดียวกันกับกระเป๋า Polo ID Saddle Bag ที่มาพร้อมสายสะพายแบบปรับสั้นยาวได้ตามใจ กระเป๋ารุ่นสุดท้ายคือ Polo ID Envelope Bag ที่มีรูปทรงสี่เหลี่ยมคล้ายซองจดหมายซึ่งมีสายโซ่ร้อยอยู่ทางด้านบนของกระเป๋า ผลิตภัณฑ์ทั้งหมดนี้มีให้คุณเลือกหลากหลายวัสดุ ได้แก่ หนังวัว หนังวัวปั๊มลายหนังจระเข้ หนังกลับ หรือผ้าแคนวาส ในเรื่องของสีนั้นก็มีหลากหลายเฉดเช่นกันเพื่อเหมาะกับการแต่งตัวและไลฟ์สไตล์ของคุณมากที่สุด

Luxury product featured by Luxuo Thailand -- The Luxury Lifestyle Curator

บทความที่เกี่ยวข้อง: Montblanc Meisterstück Selection Soft Brings a New Touch and Increased Practicality


The range of leather goods and accessories conveys the spirit of adventure, romance and optimism.

Words: LuxuoTH

There is no denying that Ralph Lauren has always portrayed a strong signature and a solid identity. The brand also brings various symbols to creatively combine with selected materials in order to create unique and timeless style.

One Ralph Lauren product category that is distinctively American is leather goods and accessories. This year, the brand takes the general design of the metal badges from vintage ID bracelets and give it an emboss of the Pony Player symbol which has been associated with the Ralph Lauren brand since 1971. This badge can be seen prominently on various products of the new collection called Polo ID, ranging from small leather goods, footwear to belts, which truly conveys the spirit of adventure, romance and optimism.

In this article, we want to shine a spotlight on the bags which are an essential accessory for women these days. The Polo ID collection offers four different shapes of bags suitable for different uses and lifestyles. These bags perfectly elicit an equestrian sensibility.

The Polo ID Shoulder Bag probably stands out the most with its shape resembling that of a horse saddle. It is large and spacious with suede interior construction for the dual compartments. The strap is adjustable and curved to conform to the shoulders, making it flexible in real-life use. By adjusting the strap to be longer, it can be transformed to a cross-body style bag for a woman in motion on a day they do not have the time to slowly go through her items or any day for that matter.

The Polo ID Mini Shoulder Bag also comes in a saddle shape, but it is more compact than her big sister. With an adjustable strap that gives the possibility to convert it according to the style of outfits, the bag can be transformed from a shoulder bag into a croissant-shaped wristlet.The ID Saddle Bag is also designed with an adjustable strap that can be shorter or longer, depending on your preferences. The last bag is the Polo ID Envelope Bag, which has an envelope-like rectangular shape with a chain attached to the top of the bag. All these products are available in a variety of materials, including cowhide, crocodile-embossed cowhide, suede and canvas. This collection comes in various colors to best compliment your wardrobe and lifestyle.

Get Exclusive Connections with LUXUO Thailand
Join us today
Connect!
Close
Join us for exclusive access to Luxuo Thailand's contents and events
Subscribe
close-image