Odin Hills Ultra-Premium Residential Project in Niseko

Share this article

Odin Hills ที่พักอาศัยสุดลักชัวรีท่ามกลางหุบเขาสกีแห่งเมืองนิเซโกะบนเกาะฮอกไกโด
บทความ:
ลภีพันธ์ โชติจินดา ภาพ: Odin Property

[ English ]

Odin Hills เป็นโครงการอสังหาริมทรัพย์ใหม่ล่าสุดในย่านฮานาโซโนะของเมืองนิเซโกะบนเกาะฮอกไกโดทางตอนเหนือของประเทศญี่ปุ่น นิเซโกะเป็นเมืองที่มีชื่อเสียงทางด้านสกีรีสอร์ทเนื่องจากมีปริมาณหิมะตกสะสมมากถึงปีละ 14 เมตรต่อปี ทำให้นิเซโกะเป็นเมืองสไตล์รีสอร์ที่มีหิมะตกหนาแน่นที่สุดเป็นอันดับสองของโลก โครงการ Odin Hills นี้เป็นของบริษัทอสังหาริมทรัพย์ Odin Property ที่บุกเบิกโครงการอสังหาริมทรัพย์ระดับอัลตร้าลักชัวรีมากมายในนิเซโกะมานานกว่า 15 ปีนับตั้งแต่ปี ค.ศ. 2007 โดยมุ่งหวังที่จะสะท้อนคุณภาพชีวิตที่ดีเยี่ยมและยกระดับชุมชนให้พรั่งพร้อมไปด้วยสิ่งอำนวยความสะดวกและสันทนาการต่างๆ ที่สอดคล้องกับไลฟ์สไตล์ในยุคปัจจุบันและวิสัยทัศน์ของบริษัทฯ ภายใต้กรอบแนวคิด Intelligent Luxury

Luxury property featured by Luxuo Thailand -- The Luxury Lifestyle Curator
ภาพมุมสูงของโครงการ

โครงการ Odin Hills ขนาด 16 เฮกตาร์ตั้งอยู่ท่ามกลางหุบเขาและป่าไม้อันอุดมสมบูรณ์ มีภูมิทัศน์ที่สวยงามของภูเขาโยเทตั้งตระหง่านเป็นดั่งภาพวาดอยู่เบื้องหน้า โครงการนั้นอยู่ห่างจากสถานีรถไฟเจอาร์เมืองคุตจัง (Kutchan JR Train Station) เพียง 5 นาทีโดยรถยนต์ และในอนาคตจะเป็นหนึ่งในจุดหยุดรถของรถไฟชินคันเซนซึ่งจะเพิ่มความสะดวกสบายในการเดินทางมายังเมืองแห่งนี้มากยิ่งขึ้น และการที่ Odin Hills ตั้งอยู่จากกระเช้าสกีของฮานาโซโนะเพียงเล็กน้อยจึงยิ่งทำให้ Odin Hills เป็นดั่งสวรรค์และชุมชนย่อมๆ ของเหล่าคนรักกีฬาสกีเลยก็ว่าได้

Luxury property featured by Luxuo Thailand -- The Luxury Lifestyle Curator
ยูนิทแบบ Villa 6000

ด้วยวิสัยทัศน์ในการพัฒนาอสังหาริมทรัพย์ภายใต้กรอบแนวคิด Intelligent Luxury ที่กล่าวถึงข้างต้น Odin Property จึงมุ่งสร้างให้ Odin Hills เป็นดั่งศูนย์รวมของการอยู่อาศัยที่หรูหรา ครบวงจรและทันสมัยแห่งใหม่ของย่านสกีรีสอร์ทแห่งฮานาโซโนะ ภายในโครงการประกอบไปด้วยโรงแรมสไตล์รีสอร์ระดับลักชัวรีที่ให้บริการห้องพักสไตล์ภูเขาสำหรับนักท่องเที่ยว ร้านอาหารที่เสิร์ฟอาหารเลิศรส มีโซนออนเซ็นที่เชื่อมต่อกับโรงแรมที่จะมอบประสบการณ์การแช่ออนเซ็นสไตล์ญี่ปุ่นและโปรแกรมปรับสมดุลดูแลสุขภาพแบบองค์รวมของคุณไปพร้อมกันอีกด้วย

Luxury property featured by Luxuo Thailand -- The Luxury Lifestyle Curator
ยูนิทแบบ Villa 5000

ในส่วนของโซนที่พักอาศัยหรือวิลล่า Odin Hills มีวิลล่าสไตล์ชาเลต์ที่ดีไซน์ให้มองเห็นภูเขาโยเททุกหลัง การออกแบบและตกแต่งภายในดูหรูหราร่วมสมัยด้วยการผสมผสานความเป็นยุโรปและญี่ปุ่นเข้ากันอย่างลงตัว ขนาดของวิลล่านั้นมีให้เลือกตั้งแต่ขนาด 3-6 ห้องนอน พื้นที่ใช้สอยขนาด 295-615 ตารางเมตร รองรับได้ตั้งแต่ 2-12 คน โดยเลือกจากแบบของวิลล่าที่มีให้เลือกถึง 4 ดีไซน์โดยฝีมือของสถาปนิกชื่อดัง ชิเงรุ บัน ผู้เป็นเจ้าของรางวัล Pritzker Prize

Luxury property featured by Luxuo Thailand -- The Luxury Lifestyle Curator
ยูนิทแบบ Villa 3000

นอกจากนี้ยังมี The O Lodge ซี่งเป็นคลับเฮาส์ระดับเวิลด์คลาสแบบเอ็กซ์คลูซีฟเฉพาะลูกบ้านในโครงการ คลับเฮาส์แห่งนี้จะเป็นศูนย์รวมของการพบปะสังสรรค์ของผู้คนที่มีความรักในกิจกรรมเอาท์ดอร์และสกีเหมือนๆ กัน พร้อมสรรพไปด้วยร้านอาหารแบบออลเดย์ไดน์นิ่งและบาร์ ฟิตเนสและสปาที่ทันสมัย พื้นที่กิจกรรมและห้องอเนกประสงค์ เช่นห้องโยคะ ห้องเด็กเล่น ห้องเต้นรำหรือห้องจัดงานปาร์ตี้ส่วนตัว เป็นต้น ทั้งยังเป็นเหมือนจุดประสานงานและอำนวยความสะดวกสำหรับกิจกรรมเอาท์ดอร์ที่คุณและครอบครัวจะสนุกสนานได้อย่างเต็มที่ในวันหยุดพักผ่อน ไม่ว่าจะเป็น สกีสไตล์นอร์ดิก เดินหิมะและเลื่อนหิมะในช่วงฤดูหนาว หรือ เดินป่า ขี่จักรยาน ตกปลาและอีกมากมายในช่วงฤดูร้อน

Luxury property featured by Luxuo Thailand -- The Luxury Lifestyle Curator
คลับเฮาส์ The O Lodge

ทางโครงการยังมีทีมบริหารและทีมงานมืออาชีพที่จะช่วยดูแลความปลอดภัยและอำนวยความสะดวกให้กับลูกบ้านผู้อยู่อาศัย ไม่ว่าจะเป็นเรื่องการจองโปรแกรมท่องเที่ยว สกี การเช่ารถ คอนเซียช การซ่อมแซมสิ่งต่างๆ หรือจัดหาผู้เช่าวิลล่าสำหรับผู้เป็นเจ้าของวิลล่าที่อาจจะใช้เป็นบ้านพักตากอากาศยามต้องการมาเล่นสกีในฤดูหนาวเท่านั้นและปล่อยเช่าวิลล่าของคุณยามที่คุณไม่ได้เข้าพัก ซึ่งนับว่าเป็นการลงทุนในอสังหาริมทรัพย์ในต่างประเทศที่ให้ทั้งความคุ้มค่าไม่เพียงในด้านการเงินเท่านั้น หากยังให้ความคุ้มค่าในเรื่องความสุขของคุณและคนในครอบครัวอีกด้วย หากคุณผู้อ่านสนใจโครงการ Odin Hills Hanazono Niseko สามารถศึกษารายละเอียดได้ที่เว็บไซท์ของโครงการโดยตรง

บทความที่เกี่ยวข้อง: ROMM Convent: A Haven of Holistic Wellness Crafted by Proud Real Estate and GROHE SPA


This alpine luxe village is redefining luxury living in Hokkaido’s famed ski resort.

Words: Lapheepun Chotjinda Photo: Odin Property

A new luxury property is taking shape in the ski resort of Hanazono Niseko on Japan’s northernmost island of Hokkaido, the world’s second most snowy ski resort area with an average of 14 meters of snow each season. Called Odin Hills, it is a flagship development of Odin Property, who has been a pioneer in the Niseko real estate market since 2007. Committed to quality living and hospitality, Odin Property elevates the community it serves by providing amenities and recreational facilities that complement contemporary lifestyles and fit well with a development vision informed by the concept of “Intelligent Luxury”.

The 16-hectare development is situated against the backdrop of the picturesque Mount Yotei and surrounded by protected and unspoiled forest. Only 5 minutes by car from a future bullet train station in Kutchan, the location cannot be any more convenient. Odin Hills is also just a short distance from ski runs, making it a true paradise for ski lovers.

Unit type Villa 4000

With a vision informed by the aforementioned Intelligent Luxury ethos, the developer is creating integrated, modern luxury residential, hospitality and lifestyle real estate in Hanazono. Odin Hills’ hospitality component is a luxury resort hotel offering mountain-style accommodation to tourists, a restaurant serving gastronomic delights, and an onsen zone connected to the hotel providing a unique experience aimed at restoring health and well-being in a holistic way.

Unit type Villa 4000

The residential zone offers chalet-style villas designed to afford views of Mount Yotei. Contemporary luxury in style, the architectural and interior design harmoniously blends European and Japanese influences. Villa sizes range from 3 to 6 bedrooms with 295-615 square meters of usable space and capable of accommodating 2-12 people. Prospective owners can choose a pre-designed home from a program of four contemporary chalets designed by Pritzker Prize-winning architect Shigeru Ban.

Clubhouse

At the heart of this luxe village is the residents-only O Lodge club with access to a member lounge, an all-day-dining restaurant and bar, state-of-the-art fitness center and spa, children and youth center, multipurpose spaces for a wide range of activities, as well as spaces to host private events. The O Lodge is also where residents can outfit themselves for outdoor activities, which can include Nordic skiing, snowshoeing and sledding during the winter, and hiking, biking, fishing and more during the summer.

Unit type Villa 5000

A member-services team provides help with residents’ needs, from concierge services such as transportation planning, ski passes, dining recommendations and bookings, to property management including maintenance and rental services for owners who are in residence only during the ski season and wish to lease out their villas the rest of the year. Odin Hills represents an attractive investment opportunity, both financially and in terms of personal and family fulfilment. If you are interested to learn more, detailed information is available on the Odin Hills website.

Unit type Villa 5000

See also: ROMM Convent: A Haven of Holistic Wellness Crafted by Proud Real Estate and GROHE SPA

Get Exclusive Connections with LUXUO Thailand
Join us today
Connect!
Close
Join us for exclusive access to Luxuo Thailand's contents and events
Subscribe
close-image