Burj Binghatti Jacob & Co Residences to be Built in Dubai

Share this article

เมื่อโลกแห่งจิลเวลรี่และนาฬิกาจักรกลโคจรมาพบกับโลกแห่งอสังหาริมทรัพย์ที่ใจกลางมหานครแห่งความหรูหรา
บทความ:
LuxuoTH

[ English ]

นครแห่งตึกระฟ้าอย่างดูไบไม่เพียงแค่เป็นเมืองที่ใหญ่ที่สุดของสหรัฐอาหรับเอมิเรตส์เท่านั้น แต่ยังเป็นเมืองที่รวมเอาความหรูหรา ผู้คนที่มั่งคั่งและเทคโนโลยีที่เรียกได้ว่าทันสมัยที่สุดมาไว้ในที่เดียวกันอีกด้วย ในไม่ช้าดูไบจะมีอาคารระดับไฮเปอร์ทาวเวอร์อาคารใหม่เกิดขึ้นในย่านธุรกิจชื่อบิสสิเนสเบย์ โครงการแห่งนี้เป็นความร่วมมือกันระหว่าง Binghatti บริษัทอสังหริมทรัพย์ชั้นนำของสหรัฐอาหรับเอมิเรตส์ และ Jacob & Co แบรนด์นาฬิกาและจิลเวลรี่ซึ่งขึ้นชื่อเรื่องนาฬิกาหรูที่มีความพิเศษทางด้านกลไกและการประดับอัญมณีตระการตา

Luxury property featured by Luxuo Thailand -- The Luxury Lifestyle Curator

อาคารแห่งนี้จะมีชื่อว่า Burj Binghatti Jacob & Co Residences และจะเป็นอาคารที่พักอาศัยที่มีความสูงที่สุดในโลกในที่สุดตามความตั้งใจของทั้งสองบริษัทผู้อยู่เบื้องหลังการพัฒนาโครงการแห่งนี้ มูฮัมหมัด บินกาติ ประธานเจ้าหน้าที่บริหารและหัวหน้าฝ่ายสถาปัตยกรรมของ Binghatti กล่าวว่า “เรานำแรงบันดาลใจจากความซับซ้อนของกลไกที่ทำงานอยู่ในเรือนเวลาของ Jacob & Co มาหลอมรวมไว้ในองค์ประกอบสำคัญต่างๆ ของอาคาร ยอดอาคารมีรูปทรงดั่งเพชรเปรียบดั่งยอดของมงกุฎอันเป็นเครื่องประดับที่ได้รับแรงบันดาลใจดีไซน์ของอัญมณีที่ผ่านการเจียระไนอย่างดีของ Jacob & Co นี่คือที่สุดของความลักชัวรีที่สะท้อนออกมาในรูปแบบของสิ่งก่อสร้างที่จะเพิ่มความยิ่งใหญ่ให้กับภูมิทัศน์ของมหานครแห่งนี้”

Burj Binghatti Jacob & Co Residences จะมีความสูงตระหง่านมากกว่า 100 ชั้น ในแต่ละชั้นจะมีห้องพักระดับหรูขนาด 2 ห้องนอนเรียกว่า Sapphire Suite ขนาด 3 ห้องนอนเรียกว่า Emerald Suite และบริเวณชั้นบนสุดจะเป็นที่ตั้งของเพนท์เฮ้าส์จำนวนทั้งหมด 5 ยูนิทที่ตั้งชื่อตามนาฬิกาคอลเลคชั่นต่างๆ ของ Jacob & Co ได้แก่ Fleurs De Jardin, Astronomia และ Billionaire และแน่นอนว่า Burj Binghatti Jacob & Co Residences จะต้องพรั่งพร้อมไปด้วยสิ่งอำนวยความสะดวกมากมาย อาทิ สระว่ายน้ำอินฟินิตี้ที่มาพร้อมกับวิวเส้นขอบฟ้าของดูไบ พื้นที่เลาจ์ส่วนตัว สปาระดับลักชัวรีและฟิตเนสสุดเอ็กซ์คลูซีฟ และยังมีทีมดูแลลูกบ้านของทางโครงการที่จะคอยมอบบริการพิเศษแบบเฉพาะให้กับผู้พักอาศัยไม่ว่าจะเป็นบริการเชฟส่วนตัว บริการคนขับรถ บริการคนดูแลเด็กหรือแม้กระทั่งบริการบอดี้การ์ดก็ตาม

Luxury property featured by Luxuo Thailand -- The Luxury Lifestyle Curator

บทความที่เกี่ยวข้อง: Anil Sathorn 12 Puts Focus on Your Health and Well-Being


The project, aspired to be the tallest residential building in the world, is a collaboration between Binghatti and Jacob & Co.

Words: LuxuoTH

The largest city of the United Arab Emirates, Dubai houses some of the world’s greatest skyscrapers. It also showcases a collection of luxury, wealth and technological advancements. Soon, a hypertower will be built in the financial district of Business Bay, marking a product of collaboration between leading Emirati real property developer Binghatti and the Jacob & Co watch company; the latter is known for wondrous mechanical timepieces and an indulgent use of precious stones.

Both companies plan for the project, called Burj Binghatti Jacob & Co Residences, to be the tallest residential building in the world. Muhammad Binghatti, CEO and Head of Architecture, Binghatti, said, “We took inspiration from the complex horological movements that beat in Jacob & Co timepieces and we integrated them into the key elements of the tower. The diamond-shaped spires sitting at the peak of the tower are reminiscent of an actual crown, an ornament of unique finesse inspired by the design of Jacob & Co’s finely cut gems. This is the apex of the luxury narrative in this evocative construction, a signature feature that add further grandeur to the city’s skyline.”

Standing over 100 stories tall, Burj Binghatti Jacob & Co Residences will offer a mix of unit sizes, from the 2-bedroom Sapphire Suites and 3-bedroom Emerald Suites to the penthouses at the top of the building, of which there are five. They are named after the watch collections of Jacob & Co: Fleurs De Jardin, Astronomia and Billionaire.

In terms of amenities, residents of Burj Binghatti Jacob & Co Residences will be privileged to make use of the infinity pool with a vista of the Dubai skyline, private lounge, luxurious spa and exclusive gym. A concierge team will always be ready to provide relevant services which include, but are not limited to, private chef, personal driver, daycare and even bodyguard.

Luxury property featured by Luxuo Thailand -- The Luxury Lifestyle Curator

See also: Anil Sathorn 12 Puts Focus on Your Health and Well-Being

Get Exclusive Connections with LUXUO Thailand
Join us today
Connect!
Close
Join us for exclusive access to Luxuo Thailand's contents and events
Subscribe
close-image