HermèsFit Makes a Timely Stop in Bangkok

Share this article

Hermès ชวนคุณรักสุขภาพแบบมีกิมมิคเก๋ๆ ในงาน HermèsFit วันที่ 18-27 มีนาคมนี้ที่ Central World Square
บทความ: LuxuoTH ภาพ: Hermès

[ English ]

HermèsFit เดินทางมาถึงเมืองไทยแล้วหลังจากที่ไปเยือนมหานครต่างๆ อย่างเช่นโตเกียว นิวยอร์คและปารีส กิจกรรมที่ไม่เหมือนใครของ Hermès ในครั้งนี้จัดที่ Central World Square และพร้อมเปิดต้อนรับทุกท่านโดยไม่มีค่าใช้จ่ายระหว่างวันที่ 18-27 มีนาคม เวลา 10.30-19.30 น. แต่ว่าคุณจะต้องลงทะเบียนล่วงหน้าผ่านทางเว็บไซท์ Hermès เสียก่อน เพราะว่าหากไปติดต่อที่ทางเข้าเลยอาจจะพบว่าช่วงเวลานั้นมีผู้เข้าใช้บริการเกินกว่ากำหนดแล้ว

Luxury news featured by Luxuo Thailand -- The Luxury Lifestyle Curator
Luxury news featured by Luxuo Thailand -- The Luxury Lifestyle Curator

HermèsFit เป็นมิติใหม่แห่งการทำความรู้จักกับแอคเซสเซอรี่จาก Hermès ที่ผสมผสานความสง่างามในการออกกำลังกายเข้ากับความสนุกสนานของฟิตเนสได้อย่างลงตัว พื้นที่สนุกๆ แห่งนี้ได้รับการออกแบบตกแต่งอย่างมีชีวิตชีวาด้วยสีส้มอันเป็นเอกลักษณ์ของ Hermès และผนังตกแต่งลวดลายกราฟิกต่างๆ พื้นที่สีสันสดใสที่ประกอบไปด้วยโซนต่างๆ ไม่ว่าจะเป็นผนังอุปกรณ์ยกน้ำหนักอันครบครันด้วยบาร์เบลและเคตเทิลเบลของ Hermès พื้นที่สำหรับฝึกความยืดหยุ่นของร่างกายแบบอันได้แรงบันดาลใจจากผ้าพันคอของ Hermès เวทีมวยและผนังปีนผาจำลอง บาร์น้ำผลไม้และความน่าสนใจอื่นๆ อีกมากมาย

Luxury news featured by Luxuo Thailand -- The Luxury Lifestyle Curator

ในความเป็นจริงแล้ว HermèsFit ก็เป็นเหมือนฟิตเนสจริงๆ แบบชั่วคราวนั่นเอง ภายในมีห้องล็อคเกอร์และห้องเปลี่ยนเสื้อผ้าให้คุณใช้บริการด้วยความสะดวกก่อนที่จะหยิบผ้าพันคอขึ้นมาแล้วมุ่งหน้าไปยังคลาส Carré Yoga ที่จะช่วยให้ร่างกายเกิดความสมดุลด้วยท่าโยคะที่ได้แรงบันดาลใจจากผ้าพันคอของ Hermès หรือจะเข้าคลาส Belt Stretching โดยเลือกเข็มขัดเส้นที่ใช่ มาช่วยยืดเส้นยืดสาย ผ่อนคลายกล้ามเนื้อและฝึกลมหายใจ หยิบกำไลข้อมือ แล้วไปโพสต์ท่าต่อยมวยอย่างมีสไตล์ในคลาส Kickboxing with Bracelets นอกจากนี้ยังมีคลาส Hat Balance Challenge ที่จะช่วยคุณฝึกสมดุลระหว่างสวมหมวก ในขณะที่ Small Leather Goods Workout จะเป็นคลาสที่ใช้เครื่องหนังชิ้นเล็กที่จะช่วยให้คุณออกกำลังกายด้วยความสง่างาม แข็งแรง และยืดหยุ่น

Luxury news featured by Luxuo Thailand -- The Luxury Lifestyle Curator
Luxury news featured by Luxuo Thailand -- The Luxury Lifestyle Curator

แต่ถ้าคุณไม่กะจะเข้าคลาสอะไรจริงจัง ลองไปตีปิงปองแบบสวยๆ ที่โต๊ะสีส้มสดและไม้ปิงปองพิมพ์ลายผ้าพันคอซิลค์ก็ถือว่าได้บรรยากาศแล้ว และอย่าลืมแวะถ่ายรูปตามจุดต่างๆ ที่ทาง Hermès จัดเตรียมไว้อย่างสวยงามเพื่อเป็นที่ระลึกสำหรับการมาเยือนกิจกรรมที่มีสีสันในครั้งนี้ อย่าลืมลงทะเบียนล่วงหน้าที่ hermes.com/hermesfit ก่อนไปนะครับ  

Luxury news featured by Luxuo Thailand -- The Luxury Lifestyle Curator

บทความที่เกี่ยวข้อง: Latest Art Spot in Bangkok is the Walls of the French Embassy


The program runs from 18 to 27 March 2022 at Central World Square.

Words: LuxuoTH Photo: Hermès

After major cities like Tokyo, New York and Paris, HermèsFit has landed in Bangkok. The event at Central World Square is open to the public every day from 18 to 27 March 2022, from 10:30 to 19:30. Admission is free but ticket reservation must be made in advance on the Hermès web site. You can also stop by when you are free but space cannot be guaranteed in this case.

HermèsFit offers an active way of experiencing Hermès accessories. Vividly decorated in the house’s signature orange, with graphic motifs adorning the walls, the playful space is an elegant and joyful expression of fun and fitness. There is a weights wall with custom Hermès barbells and kettlebells, a carré-inspired callisthenics course, a boxing ring, a climbing wall, a juice bar and more.

You can consider HermèsFit a proper gym albeit a temporary one. Locker and changing rooms are available for your use before you enter a workout class. Pick up a carré and head into Carré Yoga, where you will find your balance in a series of scarf-inspired poses. In Belt Stretching, pick the perfect belt to help you breathe, stretch and relax. Grab your bangles to kick and punch in style in Kickboxing with Bracelets. The Hat Balance Challenge is all about keeping your hat on, while in the Small Leather Goods Workout, keeping hold of small leather goods helps you work out with grace, strength and flexibility.

If you just want to break a sweat, the bright orange pingpong table is there, complete with silk carré motif on the pingpong rackets. Just be sure to make use of the photo booths during your visit to get a keepsake of this memorable event. Please visit hermes.com/hermesfit now to make a reservation and enjoy!

Luxury news featured by Luxuo Thailand -- The Luxury Lifestyle Curator

See also: Latest Art Spot in Bangkok is the Walls of the French Embassy

Get Exclusive Connections with LUXUO Thailand
Join us today
Connect!
Close
Join us for exclusive access to Luxuo Thailand's contents and events
Subscribe
close-image