St Kitts & Nevis Citizenship by Investment Programme

Share this article

หนังสือเดินทางเซนต์คิตส์และเนวิส ใบเบิกทางสู่การบรรลุเป้าหมายระดับโลกของคุณ
บทความ: LuxuoSG

[ English ]

เซนต์คิตส์และเนวิสเป็นเกาะที่มีเสน่ห์ด้วยหาดทรายขาว ทิวเขายาวและน้ำใสดุจกระจก ประเทศแห่งนี้ตั้งอยู่ในหมู่เกาะคาริบเบียนตะวันออกและมีประชากรที่อบอุ่นและเป็นมิตรราว 58,000 คน

นี่คือสถานที่ที่คุณสามารถเดินป่าท่องไปยังน้ำตกสวย ดำน้ำแบบสกูบา เยี่ยมบ้านเกิดของอเล็กซานเดอร์ ฮามิลตัน หรือคุณอาจจะอยากไปออกรอบตีกอลฟ์ ลองลิ้มชิมรัม แช่บ่อน้ำพุร้อน ดื่มด่ำกับเสียงดนตรีที่มีชีวิตชีวาและกีฬารูปแบบต่างๆ หรือออกสำรวจโครงการอสังหาริมทรัพย์ใหม่ล่าสุด เรียกได้ว่าประเทศนี้มีทุกสิ่งสำหรับทุกคนจริงๆ

Luxury service featured by Luxuo Thailand -- The Luxury Lifestyle Curator
Christophe Harbour Marina

เพลิดเพลินไปกับคานาเป้ระดับหรูสุดชิคที่ Four Seasons Resort บนหาดพินนีย์ ทดลองอาหารท้องถิ่นแบบพื้นเมืองที่ Sunshine’s Beach Bar and Grill เดินชมเรือยอทช์ขนาดใหญ่ต่างๆ ที่ Christophe Harbour Marina ปล่อยใจไปกับความงามของภูเขาคิตติเตียนโดยรอบ แล้วชื่นชมความงามของโบสถ์เซนต์โธมัสโลว์แลนด์ซึ่งเป็นโบสถ์ของนิกายแองกลิกันแห่งแรกในแถบคาริบเบียนที่สร้างเมื่อปี ค.ศ. 1643

ไม่ว่าคุณจะรักการผจญภัยหรืออยากหาที่พักใจแบบสบายๆ เซนต์คิตส์และเนวิสก็พร้อมจะสะกดใจคุณด้วยความน่าหลงใหลต่างๆ เหล่านี้แล้ว

Luxury service featured by Luxuo Thailand -- The Luxury Lifestyle Curator
Sunshine’s Beach Bar and Grill

การขอสัญชาติผ่านการลงทุนคืออะไร เราไปฟังคำตอบกันจากทีมงานของ Bank of Nevis International Trust Services Inc (BONITS)

การขอสัญชาติผ่านการลงทุนคืออะไร
คุณสามารถขอสัญชาติเซนต์คิตส์และเนวิสให้กับตัวคุณเองและครอบครัวได้ด้วยการลงทุนในกองทุนเพื่อการเติบโตอย่างยั่งยืนของประเทศ หรือผ่านทางการเป็นเจ้าของอสังหาริมทรัพย์โดยสมบูรณ์และแบบแบ่งส่วน หากคุณเลือกวิธีการเป็นเจ้าของอสังหาริมทรัพย์ คุณก็อาจจะได้รับประโยชน์จากการปล่อยเช่าด้วย

ทำไมคุณจึงควรคิดเรื่องการขอสัญชาติตอนนี้
ปี ค.ศ. 2020 เป็นปีแห่งความเปลี่ยนแปลงอย่างที่ไม่เคยพบเห็นมาก่อน เราขอส่งความปรารถนาดีไปยังทุกครอบครัวที่ต้องสูญเสียบุคคลอันเป็นที่รักไป และทุกคนที่ต้องประสบกับความยากลำบากอันเนื่องมาจากสถานการณ์โรคโคโรน่าไวรัสระบาดในครั้งนี้ พวกเราโชคดีเป็นอย่างมากที่ไม่มีผู้ใดในเซนต์คิตส์และเนวิสเสียชีวิตด้วยโรคร้ายนี้ อย่างไรก็ดี จากมุมของเรา เราก็ได้เห็น ได้รู้สึกและได้เข้าใจว่าผู้คนทั่วโลกต้องประสบกับอะไรกันบ้าง ช่วงเวลา 12 เดือนที่ผ่านมานี้ทำให้ผู้คนมีความมุ่งมั่นมากขึ้นในการสะสางเรื่องค้างคาต่างๆ ให้ความสนใจกับคนที่ตนรักมากขึ้น และพยายามจะวางแผนอนาคตสำหรับตนเองและครอบครัว ธุรกิจของเราช่วยนำมาซึ่งความหวังและความสุขจากการเริ่มต้นใหม่ หรือจะเรียกว่าเป็นความฝันสีทองก็ว่าได้

Luxury service featured by Luxuo Thailand -- The Luxury Lifestyle Curator
สนามกอล์ฟRobert Trent Jones IIที่ Four SeasonsResort

ประโยชน์ของการมีสัญชาติเซนต์คิตส์และเนวิสได้แก่อะไรบ้าง
กระบวนการที่คุณและครอบครัวจะได้รับสัญชาติและหนังสือเดินทางเซนต์คิตส์และเนวิสใช้เวลาเพียง 60 วัน เราไม่มีข้อจำกัดในการถือสองสัญชาติดังนั้นคุณจึงไม่ต้องยกเลิกสัญชาติอื่น เซนต์คิตส์และเนวิสมีรูปแบบภาษีที่เอื้อประโยชน์ต่อประชาชนเป็นอย่างมาก กล่าวคือ ไม่มีการเก็บภาษีเงินได้บุคคลธรรมดา ไม่มีการเก็บภาษีมรดกและไม่มีการเก็บภาษีของขวัญ นอกจากวัฒนธรรมคาริบเบียนอันอบอุ่นและเป็นกันเองของเราแล้ว เซนต์คิตส์และเนวิสยังตั้งอยู่ในทำเลที่เหมาะสมสำหรับการเดินทางต่อเนื่องไปยังที่อื่นๆ ด้วย เราเป็นศูนย์กลางทางด้านการเงินที่เป็นอิสระและเชื่อมโยงกับตลาดโลกเป็นอย่างดี ดังนั้นเกาะทั้งสองของเราจึงเป็นสถานที่ที่เหมาะสมสำหรับการสร้างฐานความมั่นคงให้กับครอบครัวของคุณ

เราสามารถเดินทางไปประเทศใดได้บ้างด้วยหนังสือเดินทางเซนต์คิตส์และเนวิส
เมื่อคุณถือหนังสือเดินทางเซนต์คิตส์และเนวิส คุณจะสามารถเดินทางไปยังกว่า 155 ประเทศทั่วโลกได้โดยไม่ต้องขอวีซ่า รวมถึงสหราชอาณาจักร สหภาพยุโรป รัสเซียและฮ่องกง

การเดินทางไปเซนต์คิตส์และเนวิสสะดวกหรือไม่ มีเที่ยวบินมากน้อยเพียงใด
เซนต์คิตส์และเนวิสมีไฟลท์ตรงจากหลายเมืองในทวีปอเมริกาเหนือ สหราชอาณาจักรและสหภาพยุโรป และจากนั้นจึงต่อไฟลท์ตรงมายังเอเชียและทวีปอื่นๆ ในโลก แต่ถ้าคุณอยากได้ไฟลท์ส่วนตัว เราก็ยินดีประสานงานให้ด้วยเช่นกัน

ชีวิตแบบสบายๆ ตามสไตล์คาริบเบียน

ทำไมจึงควรเลือกใช้บริการของ BONITS
เราเป็นตัวแทนการตลาดระดับนานาชาติที่ขึ้นทะเบียนแล้ว เป็นผู้ให้บริการที่ขึ้นทะเบียนแล้ว และเป็นตัวแทนเอสโครว์ที่ขึ้นทะเบียนแล้ว เราจึงเป็นวันสต็อปโซลูชั่นแต่เพียงผู้เดียว ผู้ให้บริการรายอื่นอาจจะนำเสนอโอกาสในการขอหนังสือเดินทางและสัญชาติเพื่อให้ตนเองได้ค่าคอมมิชชั่น แต่เราทำงานร่วมกับลูกค้าจากทั่วโลกอย่างใกล้ชิดเพื่อให้ตอบโจทย์ความต้องการของลูกค้าได้อย่างแท้จริง

เราเข้าใจดีว่าไม่มีบริการใดที่จะครอบคลุมทุกความต้องการได้ และเราเข้าใจว่าหนังสือเดินทางเล่มที่สองไม่ใช่ของฟุ่มเฟือยแต่เป็นความจำเป็นสำหรับหลายคน โดยเฉพาะอย่างยิ่งเมื่อเกิดความไม่แน่นอนขึ้นในหลายภูมิภาคของโลกเช่นนี้ คนที่เป็นพ่อแม่ก็ย่อมอยากให้ครอบครัวของตนเองได้รับสิ่งที่ดีที่สุด ให้ลูกๆ ได้มีอนาคตที่ดีที่สุด นักธุรกิจก็ต้องการความสะดวกจากการเดินทางได้โดยไม่ต้องขอวีซ่าเพราะการทำงานที่เร่งด่วนของตน ดังนั้นเมื่อเขาบอกว่า “ผมต้องไปประชุมที่ปารีสพรุ่งนี้” เขาย่อมไม่มีเวลามาขอวีซ่าอยู่แล้ว

สำนักงานของเราตั้งอยู่บนเกาะเนวิส และเรามีชื่อเสียงเพราะวัฒนธรรมแบบคาริบเบียนที่เป็นมิตรของเรา เรายินดีต้อนรับชาวไทยและชนชาติอื่นๆ ในเอเชียและในโลกให้มาทำธุรกิจร่วมกับเราที่ BONITS เรามีความภาคภูมิใจในประวัติการให้บริการที่สะดวกราบรื่นมานานกว่า 20 ปี แนวทางอันเปิดกว้างของเราทำให้เราสามารถสร้างความสัมพันธ์ในระยะยาวกับลูกค้าของเราได้ ถือเป็นความสัมพันธ์ที่ตั้งอยู่บนความมุ่งมั่นที่จะสร้างประโยชน์กับให้กับลูกค้า ให้กับบริษัทของเรา ให้กับประเทศของเราและให้กับคุณค่าที่เรายึดถือ

Luxury service featured by Luxuo Thailand -- The Luxury Lifestyle Curator
ทีมงานของ BONITS

ลูกค้าของคุณเป็นใครบ้าง
ลูกค้าของเรามาจากประเทศต่างๆ ทั่วโลก แต่ละคนก็มีปูมหลัง ประสบการณ์และเส้นทางชีวิตที่ต่างกัน แนวทางในการดำเนินธุรกิจของเราเปิดกว้าง เป็นกันเองและพร้อมต้อนรับทุกคน เราพยายามทำให้เกิดความหลากหลายในทีมงานของเราด้วยเช่นกัน ทีมงานของเราส่วนมากเป็นผู้หญิงซึ่งมีประสบการณ์หลายด้านจากหลายประเทศในโลก นับจำนวนภาษาที่คนของเราพูดรวมกันได้ 8 ภาษา เราไม่กีดกัน เห็นใจและอย่างที่คุณคาดคือเรามีวินัยและความมุ่งมั่นที่จะมอบสิ่งที่ดีที่สุดให้กับลูกค้าของเราทั่วโลก


A St Kitts & Nevis passport we can help you achieve your global ambitions

Words: LuxuoSG

Nestled in the Eastern Caribbean, the charming islands of St Kitts and Nevis are home to 58,000 warm and welcoming people. The white sand beaches, rolling hills and crystal-clear waters are only some aspects of its appeal.

Imagine spending your day hiking to beautiful waterfalls, scuba-diving or visiting the birthplace of Alexander Hamilton. Or would you rather play golf, go rum tasting or soak in the curative waters of the Nevisian Hot Springs? From lively music and sporting events to exploring the latest property developments, there is truly something for everyone in the Federation.

Savour the upscale chic canapés at the Four Seasons Resort on Pinney’s Beach. Immerse in the rustic, local culinary delights of Sunshine’s Beach Bar and Grill. Stroll past the iconic superyachts in Christophe Harbour Marina, mesmerized by the surrounding Kittitian hills. Admire the first Anglican Church in the Caribbean built in 1643, St. Thomas’ Lowland Church.

Whether you want an adventurous stay, or a relaxing getaway, St Kitts and Nevis will capture your heart in magical ways.

Citizenship by investment? An interview with the team at Bank of Nevis International Trust Services Inc (BONITS).

What is citizenship by investment?
Citizenship to St Kitts & Nevis for you and your family can be secured through investment in the country’s sustainable growth fund or through whole or fractional property ownership. When property ownership is chosen as the preferred route, you can also benefit from rental income.

Why now?
The year 2020 was a year like no other. Our hearts go out to all families that have lost loved ones, and anyone that has suffered hardship as a result of the coronavirus pandemic. We feel extraordinarily blessed that here in St Kitts & Nevis no one has lost their life to this terrible disease. However, from this vantage point we see, feel and understand what people continue to go through around the world. The last 12 months has made people more determined than ever to tie-up loose ends, to focus on the ones they love, and to try to define what kind of future they want for themselves and for their families. Our business is one that brings hope, rings the joy of a new start and the possibility of a New Gold Dream.

What are the benefits?
It can take just 60 days for you and your family to receive your citizenship and St Kitts & Nevis passports. There are no restrictions on dual nationality, so there is no need to give up other citizenships. St Kitts & Nevis also has a highly favourable tax regime that includes zero personal income tax, zero inheritance tax and zero gift tax. In addition to our warm and welcoming Caribbean culture, St Kitts & Nevis is a gateway geography. We are a respected independent financial centre that is highly connected to global markets. Our islands are the ideal place to secure a lasting legacy for your family.

Where can you travel on a St Kitts & Nevis passport?
With a St Kitts & Nevis passport you can travel visa free to more than 155 countries around the world, including the United Kingdom, European Union, Russia and Hong Kong.

How easy is it to get to St Kitts & Nevis? How connected is the country?
There is direct air access to multiple destinations in North America, the United Kingdom and European Union, and from these markets easy through connection is possible to direct flights serving Asia and the rest of the world. However, should you prefer a private charter, we would be happy to assist.

Why choose BONITS?
We are an accredited International Marketing Agent, an accredited Service Provider and an accredited Escrow Agent. We are the only one-stop solution. Others are hawking passport and citizenship opportunities for a commission, whereas we work closely with our global clients to meet their exacting needs.

We recognise that no one size fits all and understand that a second passport is not a luxury but a necessity for many, especially given the levels of uncertainty in parts of the world. Parents want the best for their families and to secure the best future for their children. Businesspeople want the flexibility that visa free travel allows. At work they talk the language of immediacy, so when they say “I’ll be in Paris tomorrow for the meeting”, they do not have time to scramble around for a visa.

We are based on the beautiful island of Nevis and we are famed for our welcoming Caribbean culture. We welcome our friends in Thailand, and across the whole of Asia and around the world, to come and do business with BONITS. We pride ourselves on an exemplary track record and a seamless service spanning more than 20 years. Our inclusive approach enables us to forge lasting personal relationships with our clients, relationships built on our drive to win for them, for our company, our nation and our values.

Where are your clients from?
Our clients are from all around the world. They have different backgrounds, experience and have got to where they are through different points along the way. An open, welcoming and inclusive approach is something inherent in our business. Diversity is something we strive for internally as well. We are a majority female team with a rich and diverse global history and we speak eight languages between us! We are inclusive, we are empathetic and, as you would expect, disciplined and driven to achieve the best for our global clients.

Luxury service featured by Luxuo Thailand -- The Luxury Lifestyle Curator
BONITS team
Get Exclusive Connections with LUXUO Thailand
Join us today
Connect!
Close
Join us for exclusive access to Luxuo Thailand's contents and events
Subscribe
close-image